Linde Plin d.o.o
Linde Group Division/td>
Mahično bb
47000 Karlovac
Hrvatska
Phone: 00 385 (0)47 609 200
Fax: 00 385 (0)47 651 639
E-mail: tg.info@hr.linde-gas.com

Optimalna oprema

Navesti ćemo samo nekoliko primjera oprema za različite postupke, a koju smo sami razvili.

Gorionici za visoke peći u ljevaonicama
Nudimo veliki opseg, kod nas razvijenih, kisičnih gorionika za najrazličitije peći i goriva. Kao primjer navesti ćemo peći sa rotacijskim valjcima za taljenje lijevanog željeza i ne željeznih kovina, kupelji za taljenje stakla, gorionike za proizvodnju keramike glaziranog emajla. Gorionike upotrebljavamo također za termičko uklanjanje otpadaka.

Specijalni gorionici za acetilenske procese
Naši posebni gorionici za acetilenske procese pokrivaju veliki spektar: od posebno oblikovanih ručnih gorionika do strojno vođenih specijalnih gorionika, koji su spojeni posebnim dijelovima.
Oprema za hladno odstranjivanje srhova kod odljevaka
Pri odljevcima različitih modela iz gume ili plastike, potrebno je odstraniti tragove koji ostaju od kalupa. Na temelju višegodišnjih praktičnih iskustva, razvili smo postupak hladnog odstranjivanja tragova kalupa sa tekućim dušikom, gdje se oni nakon tretmana u rotacijskom bubnju bez problema fizički odstrane.

Tuneli za brzo zamrzavanje hrane
Naši različiti tipovi zamrzivača, upotrebljavaju se u svim područjima zamrzavanja hrane i lako se integriraju u postojeće proizvodne linije. Nudimo optimalnu potrošnju, visoku sigurnost i racionalno iskorištenje prostora.

Oprema za ekologiju
Procesi, koji se tiču pitke vode, površinskih voda i uporabe otpadnih voda, trebaju  kisik. Razvili smo posebne procese za ekonomično oksidiranje vode i svu potrebnu opremu (npr. specijalni cjevovodi za prozračivanje ili tlačne posude).

Optimalna oprema - detaljniji podaci